Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: handling :)

handling :) 15 lata 1 tydzień temu #2326

• kacperub
  • kacperub Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik
  • Oklaski: 0
dzie? dobry, nie wiem czy to dobre miejsce na w?tek ale mo?e tak :) chcia?em zaproponowa? swoj? pomoc przy wystawianiu psów, jak macie jakie? problemy ze swoimi psami, nie macie czasu , lub nie orientujecie si? zbytnio jak powinna wygl?da? prezentacja psa na ringu, prosz? si? zg?asza? :) mój mail <!-- e --><a href="mailto:kacperub@wp.pl]kacperub@wp.pl[/url]<!-- e --> pomog? przy prawie ka?dej rasie, mieszkam w szczytnie :) pozdrawiam kacper
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: handling :) 15 lata 1 tydzień temu #2327

• tomaszek
  • tomaszek Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik
  • Oklaski: 1
Witaj Kacperub. To przepiękne, że oferujesz swoja pomoc. Nie wiem czy się orientujesz, ale nikt tutaj nie potrzebuje żadnej pomocy. Każdy ma psy super piękne i super użytkowe. Prawdziwe eldorado kynologi. Popatrz tylko na strony internetowe hodowli. Psy z samymi laurami, poobwieszane medalami, dyplomy aż III stopnia z PP!!!!. Doświadczenie widać na każdym kroku, wystarczy zerknąć na staranie dobierane reproduktory.

Re: handling :) 14 lata 9 miesiąc temu #2873

tomaszek .... daj sobie spokój, ty chyba jesteś jakimś sędzią bo ciągle wszystkich wszędzie tylko krytykujesz, ( i jakoś wszyscy ciebie tolerują), a ja akurat chętnie bym skorzystał bo nie mam ochoty na ringu robić cyrku bo jak wdziałem pajaców biegających ze swoimi pieskami to pękałem ze śmiechu ... a szczególnie jeden pajac mi się podobał wystawiający huskiego ubrany w białe spodenki ( które miały być w kancik ) i czarną marynarkę która już niestety była za mała ... no cóż osiągnął sukces i piesek świetnie się pokazał ...

Re: handling :) 14 lata 9 miesiąc temu #2875

• slawek.w
  • slawek.w Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik
Cyt." a ja akurat chętnie bym skorzystał bo nie mam ochoty na ringu robić cyrku bo jak wdziałem pajaców biegających ze swoimi pieskami to pękałem ze śmiechu ..."
Nie bardzo zrozumiałem czy to znaczy,że chcesz sobie wynająć pajaca ? Kolego przesadziłeś i to znacznie,to forum nie służy do wyśmiewania kogokolwiek,a już na pewno nie wystawców,kynologów.Lepiej od razu zacznij przepraszać za swoje nierozważne słowa,bo za chwilę posypie się na Ciebie lawina.

Re: handling :) 14 lata 9 miesiąc temu #2876

• Liza
  • Liza Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik
Sławku, przyznaję Ci rację.
Tutaj kolega się troszkę zapędził, bo według tego co napisał to Ty jak i ja to pajace biegające po ringu.
Ale z drugiej strony, to Tomaszek też przesadza -wszystko wie najlepiej.
Sprawę aluzji co do mojej strony, suki i doboru reproduktora miałem przemilczeć, ale skoro wątek ożył to powiem, że nie życzę sobie prywatnych wycieczek w kierunku mojej osoby, a tym bardziej doboru reproduktora dla mojej suki.
Tomaszku zajmij się swoimi sprawami, a nie krytykowaniem innych.
Wydaje mi się że forum do tego nie służy i pamiętaj że
''człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera''.
Pozdrawiamy Kasia i Oskar oraz szaraki LIZA i VIVA
www.silverfriend.pl

Re: handling :) 14 lata 9 miesiąc temu #2877

ani ciebie [sławk. w] ani ciebie [Liza] nie zamierzałem obrazić, nie zależało mi na obrażeniu kogokolwiek za to, że prezentuje swojego uroczego psiaka ... bo ja również uważam, że moja jest urocza. Chciałem zwrócić jedynie uwagę na jeden jedyny fakt... są ludzie, którzy chcą żyć z pokazywania piesków na ringach wystawowych... ja nie mam nic przeciwko, stać mnie by za taką usługę zapłacić ... i jedynie przeszkadza mi to to... że ktoś ... ktokolwiek ta usługi wyśmiewa więc i ja zrobię to samo. Bo na wolnym rynku miejsce jest dla każdego o ile jego usługi są potrzebne... i tyle. Każdego kto wystawia swojego własnego pieska szanuje i podziwiam za jego wysiłek, bo ja wolałbym za to zapłacić .... a jeżeli mi nie wierzycie to chętnie z wami się spotkam na jakieś wystawie... wiem jak trudno przygotować pieska do wystawy, nadal nie ustaje w wysiłkach, by en cel osiągnąć, gdybym jednak miał możliwość wynająć takie usługi chętnie bym z nich skorzystał.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Czas generowania strony: 0.158 s.