Luzak nie podzielać mojego poglądu masz prawo, prawo masz również do wypowiadania swojego zdania, do nagrywania po zgodzie zainteresowanych i podpisie pod zgoda tez bedziesz miał, i tyle tego na teraz, dyskusja na ten temat toczy się od kilku lat i nie wnosi nic nowego, jak bedziesz miał jakieś informacje że jest inaczej to daj znac, a podpieranie się pargrafami

(gratulacje za doskonała znajomość prawa), post z pierwsze strony oczywiście przeczytałam i tak jak myślałam nic nowego do tej sprawy nie wnosi, bo zkwp również wydało coś na kształt sprostowania, możemy zatem udawać, że przestrzegamy prawo ale..... mój \boże psu przytrzasnął się ogonek i musiał byc skopiowany( zaznaczam, ze to nie moje zasady ale istnieją i sa czesto wykorzystywane i nawet u naszych niemieckich sasiadów psy z zaswiadczeniem sa przyjęte na wystawy) dla mnie walka z wiatrakami, pozdrawiam i moje zdan ie również podtrzymuje ( bo mam do tego prawo i paragrafów nie podam bo ich nie znam, MAM DO TEGO OCZYWIŚCIE PRAWO.pozdrawiam
Edyta